Tips voor in de supermarkt

Als je naar de supermarkt gaat, zorg dat je dit doelbewust doet. De supermarkt staat vol met verleidingen en daarom moet je goed voorbereid te werk te gaan. De eerste tip is een open deur, maar wel waar. Ga nooit op een lege maag boodschappen doen, want je komt gegarandeerd met te veel thuis. Neem een shake of muesli van Modifast voordat je vertrekt. Bedenk van te voren wat je nodig hebt en maak hiervan een lijst. In de supermarkt, concentreer je op de lijst en vermijd de paden waar je niet moet zijn. Heb je een beperkte lijst, pak dan een mandje. Je mandje is sneller vol en dan is er geen ruimte voor de verkeerde keuzes.

Blijft het ondanks deze tips moeilijk voor je, kijk dan of je met iemand samen boodschappen kan doen. Leg de situatie uit en zorg dat hij of zij je corrigeert. Niet als strenge politie agent maar als vriend of vriendin die het beste met je voor heeft. En zorg dat je jezelf vervolgens beloont met iets wat niet gerelateerd is aan eten. Zoals een tijdschrift of lekkere thee.

Bron foto: http://www.sxc.hu/photo/1164856 (Royalty Free)