Waarom WeightWatchers

Iedereen die ooit met zijn of haar gewicht is bezig geweest, kent WeightWatchers. Veel besproken en veel bekritiseerd. De formule is simpel en effectief al is afslanken (of het op gewicht blijven) nog steeds iets wat je zelf moet doen. Weight Watchers online en de app zijn hierbij goede hulpmiddelen. Het vernieuwde propointsplan is een online omgeving waar je alles wat je eet en drinkt bij houdt. Belangrijk is dat je hierdoor bewust bent wat je wanneer allemaal eet. Want je weet gerust zelf wel of iets net te veel of te vaak is. In ieder geval, het systeem kijkt naar de bestandsdelen van wat je eet, eiwitten, vet, koolhydraten en vezels. Op basis hiervan wordt aangeven hoeveel je maximaal per dag mag eten hebben. Als je dit aanhoudt, val je tot 1 kilo per week af.
Maar, zoals al eerder vermeld op dit blog, minder eten alleen is niet de oplossing om je beter te voelen. Ze geven je advies over de juiste voedingskeuzes en een flexibel programma dat past bij jouw persoonlijke behoeften en levensstijl. Iris Kroes, je weet wel, heeft het ProPoints programma gevolgd, met succes. En het nieuwe boegbeeld, de stralende Angela Groothuizen, is nu ook al weer een jaar lekker bezig. Ze viel tien kilo af en zit na een jaar nog steeds op haar streefgewicht. Klik hier voor nog meer WeightWatchers succesverhalen .