Philips Avance Airfryer XL

De Philips Avance Airfryer XL is de grotere versie van de Philips Airfryer. De Airfryer is in het wit en in het zwart te verkrijgen. Om de een of andere reden is de witte Airfryer vaak een stuk duurder dan de zwarte versie, terwijl de specificaties verder hetzelfde zijn. De Airfryer frituurt met behulp van de “Rapid Air Technologie” en is vergelijkbaar met een hetelucht oven. Op deze manier kan je lekker en gezond frituren, omdat er in principe geen gebruik meer wordt gebruikt van vet of olie. Wel kan je er voor kiezen om er een lepel olie in te stoppen, maar dit is niet noodzakelijk om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Specificaties Avance Airfryer

Zoals eerder genoemd zijn er verschillende Airfryers. Ook de Philips Avance Airfryer XL is er in verschillende versies met verschillende specificaties. De Avance versie heeft meestal een capaciteit tussen de 1.5 en 3 liter en weegt rond de 7 kilo. Het snoer is 0.8 meter lang en de afmetingen van het apparaat zijn 31,5 cm breed, 30,2 cm hoog en 42,3 cm diep en past daarom perfect op het aanrecht. Het vermogen van de Airfryer Avance ligt meestal rond de 2100 Watt, wat zorgt voor supersnel resultaat. De Airfryer is in 3 minuten opgewarmd en de display is helemaal digitaal. Op deze touchscreen zit een timer en temperatuurinstelling, een slimme instelknop en bij iedere Airfryer krijg je een receptenboekje erbij met verschillende recepten en baktijden van de verschillende snacks en producten die je met de Airfryer Avance klaar kunt maken.

Philips Avance Airfryer XL

 Schoonmaken van de Avance Airfryer

Na gebruik is de Avance Airfryer gemakkelijk schoon te maken. De onderdelen zijn vaatwasser bestendigd, maar kunnen ook gewoon onder de kraan schoongemaakt worden. Let wel op dat je geen schuurmiddel of schuurspons gebruikt, want hier kan de antiaanbaklaag van kapot gaan.

Meer informatie over airfryers? Bezoek dan onze website http://www.airfryervergelijken.nl